Az antikolt fenyő kisszoba szett a ház szinte minden részében megállja a helyét. Érdekel hogyan lehet tiéd ez a díszes szett?

Antikolt fenyő kisszoba szett tulipános mintával

A puha fenyőből készült antikolt bútorok stílusa családi házakhoz, nyaralókhoz és vendégházakhoz is nagyszerűen illik. Használhatók önmagukban textíliák nélkül, de akár a hagyományőrző szőttesek, akár a modern párnák és takarók jól illenek hozzájuk. Színükben is változatosak, hiszen lakkozásnál a fa természetes színét vagy hasonlót mutat a bútor, festve pedig választható a hagyományosabb fehér, zöld vagy barna illetve modernebb színek is.

Bár a legtöbb bútorunkat több helyre is elkészítettük, mégis az egyedi bútor készítés kategóriába tartoznak, hiszen éves szinten néhány tucat komód vagy ágy készítése elenyésző a nagy gyárak termelékenységéhez viszonyítva. Mivel gépeink és szakembereink alkalmasak sajátos elképzelések megvalósítására, sokszor kérik a megrendelők a választott bútor átalakítását vagy kiegészítését. A felhasznált egyéb anyagokon sem spórolhatunk, az élethosszig használható bútorokat nem lehet olcsó anyagokkal létrehozni.

Antikolt fenyő kisszoba

 

A tulipános kisszoba szett részei

Egy kis szekrény, egy asztal a hozzá tartozó székkel és egy tükör a lakás szinte bármely helyiségében elképzelhető. Ha a hálószobát szeretnéd kiegészíteni, ha az előszobában van még némi hely vagy a gyerekszoba berendezését szeretnéd egyedivé tenni, ez az összeállítás neked való%

Antikolt 1 ajtós szekrény

Antikolt fésülködő asztal székkel

Antikolt keretes fali tükör virágos

Személyre szabva?

Az egységes stíluson belül személyre szabható elemek kaptak helyet, így akár a kisszoba részei is kérhetők barna, natúr, zöld vagy fehér színben, változatos összeállítással. A választásban a segítségedre lesznek a variálható fenyőbútorok katalógusa:

Antikolt fenyő bútorok

Mennyit ér az egyedi stílus?

A képen látható szett tényleges ára most
561 000 Ft helyett

csak 504 900 Ft

KATTINTOK ÉS MEGRENDELEM A SZETTET ITT

Tetszett az antikolt hálószoba szett? Akkor ne késlekedj a rendeléssel, mert a gyártási idő 10-12 hét. A szállításról akár mi is gondoskodhatunk díj ellenében, de a rendeléseket csak érkezési sorrendben tudjuk feldolgozni.

Ha kéred mi szívesen felhívunk és tájékoztatunk egyéb részletekről vagy segítünk a bútorok személyre szabásában is.

Más bútorok is érdekelnek? Keress katalógusunkban!

loader-image
737 990 Ft
Kerek asztal '120
382 600 Ft
675 800 Ft
308 330 Ft
Amerika karosszék
233 600 Ft
898 320 Ft
Kérjen egyedi árajánlatot!
613 990 Ft
367 570 Ft
584 320 Ft
Antikolt kisszoba szett
504 900 Ft
Róma fotel
245 700 Ft
Alacsony szögletes zsámoly
59 100 Ft
Louvre szék
173 200 Ft
552 180 Ft
XVI. Lajos magas bárszék
245 700 Ft