Az antikolt fenyő kisszoba szett a ház szinte minden részében megállja a helyét. Érdekel hogyan lehet tiéd ez a díszes szett?

Antikolt fenyő kisszoba tulipános mintával

A puha fenyőből készült antikolt bútorok stílusa családi házakhoz, nyaralókhoz és vendégházakhoz is nagyszerűen illik. Használhatók önmagukban textíliák nélkül, de akár a hagyományőrző szőttesek, akár a modern párnák és takarók jól illenek hozzájuk. Színükben is változatosak, hiszen lakkozásnál a fa természetes színét vagy hasonlót mutat a bútor, festve pedig választható a hagyományosabb fehér, zöld vagy barna illetve modernebb színek is.

Bár a legtöbb bútorunkat több helyre is elkészítettük, mégis az egyedi bútor készítés kategóriába tartoznak, hiszen éves szinten néhány tucat komód vagy ágy készítése elenyésző a nagy gyárak termelékenységéhez viszonyítva. Mivel gépeink és szakembereink alkalmasak sajátos elképzelések megvalósítására, sokszor kérik a megrendelők a választott bútor átalakítását vagy kiegészítését. A felhasznált egyéb anyagokon sem spórolhatunk, az élethosszig használható bútorokat nem lehet olcsó anyagokkal létrehozni.

Antikolt fenyő kisszoba

 

A tulipános kisszoba szett részei

Egy kis szekrény, egy asztal a hozzá tartozó székkel és egy tükör a lakás szinte bármely helyiségében elképzelhető. Ha a hálószobát szeretnéd kiegészíteni, ha az előszobában van még némi hely vagy a gyerekszoba berendezését szeretnéd egyedivé tenni, ez az összeállítás neked való%

Antikolt 1 ajtós szekrény

Antikolt fésülködő asztal székkel

Antikolt keretes fali tükör virágos

Személyre szabva?

Az egységes stíluson belül személyre szabható elemek kaptak helyet, így akár a kisszoba részei is kérhetők barna, natúr, zöld vagy fehér színben, változatos összeállítással. A választásban a segítségedre lesznek a variálható fenyőbútorok katalógusa:

Antikolt fenyő bútorok

Mennyit ér az egyedi stílus?

A képen látható szett tényleges ára most
510 020 Ft helyett

csak 458 990 Ft

MEGRENDELEM A SZETTET

Tetszett az antikolt hálószoba szett? Akkor ne késlekedj a rendeléssel, mert a gyártási idő 10-12 hét. A szállításról akár mi is gondoskodhatunk díj ellenében, de a rendeléseket csak érkezési sorrendben tudjuk feldolgozni.

Ha kéred mi szívesen felhívunk és tájékoztatunk egyéb részletekről vagy segítünk a bútorok személyre szabásában is.

Más bútorok is érdekelnek? Keress katalógusunkban!

loader-image
3 fiókos fenyő komód
193 310 Ft197 630 Ft
Antikolt fűszeres polc
16 190 Ft21 590 Ft
Country ebédlő
Egyedi tervezés egyedi kérésre. Kattints a részletekért!

Pipeline előszoba asztal
Egyedi tervezés egyedi kérésre. Kattints a részletekért!