A klasszikus dolgozó szett egy olyan elegáns összeállítás, mely irodád valódi díszévé válhat. Érdekel hogyan lehet tiéd ez az elegáns szett?

Stíl bútor nemesi eleganciával

Mint minden stíl bútorunk az Otello családból, ez az elegáns szett is minőségi cseresznyefából készült. Stílusjegyeiben a neobarokk, XVII-XVIII-i századi francia mesterek műveit hordozzák. Csakis nemesi családok kastélyaiban voltak láthatók ezek a bútorok, de szerencsére ma már elérhető minden átlagos háztartásban. Az Otello család bútorai több, mint 50 éves tervek alapján, változatlan minőségben és formában, több változatban is megrendelhetők.

A klasszikus dolgozó szett részei

Minden dolgozó szoba központja az asztal, melynek elég nagynak és kényelmesnek kell lennie a mindennapi munkához. Az iratokhoz csukható fiókok és polcok kellenek, ugyanakkor egy vendég meghívásakor a kényelmes és célszerű fotel és dohányzóasztal nyújt megfelelő hangulatot. Az összeállításban szereplő bútorok harmonikus megjelenést hordoznak, a tulajdonos minden eszköze kézre esik bennük. Bár a szettet mi állítottuk össze, abban minden bútordarab egyedileg is megrendelhető egyedi árakon. Egyben megrendelve kedvezőbb az ár, ráadásul a szállításra és berendezésre is csak egyszer kell gondolnod!

1db Otello számítógép asztal 160cm (alap kivitel)

2db Otello 1925x941mm-es 40cm mély szekrény (jobbos és balos)

1db Otello 1925x941mm-es 40cm mély szekrény (középső)

1db Otello 1180x850mm-es 77cm mély sarok szekrény

1db Otello ovális dohányzó asztal 100cm

1db Otello 2 modulos 757x1070mm-es 40cm mély komód (3 fiókkal)

1db Otello 1 modulos 757x630mm-es 40cm mély komód (1 teli ajtóval)

1db Italiano Sara Paola karosszék (egyszínű kárpittal)

1db Otello kárpitozott szék (egyszínű huzattal)

Személyre szabva is

Az egységes stíluson belül személyre szabható elemek kaptak helyet, így akár több szék, akár bútorok más méretben vagy más funkcióval. A szekrény variációinak száma több tucat lehet, a szín eltérhet a klasszikus cseresznyétől és kiegészíthető a szett más bútorokkal is!

A választásban a segítségedre lesznek a variálható Lajos Fülöp Otello cseresznye bútorok katalógusa:

Lajos Fülöp cseresznyefa bútorok

Mennyit ér a pazar elegancia?

A képen látható szett tényleges ára most
3 774 000 Ft helyett

csak 3 396 600 Ft

KATTINTOK ÉS MEGRENDELEM A SZETTET ITT

Tetszett az Otello érkező szett? Akkor ne késlekedj a rendeléssel, mert a gyártási idő 10-12 hét. A szállításról akár mi is gondoskodhatunk díj ellenében, de a rendeléseket csak érkezési sorrendben tudjuk feldolgozni.

Ha kéred mi szívesen felhívunk és tájékoztatunk egyéb részletekről vagy segítünk a bútorok személyre szabásában is.

Más bútorok is érdekelnek? Keress katalógusunkban!