A klasszikus étkező szett egy olyan elegáns összeállítás, mely otthonod valódi díszévé válhat. Érdekel hogyan lehet tiéd ez az elegáns szett?

Stíl bútor nemesi eleganciával

Mint minden stíl bútorunk az Otello családból, ez az elegáns szett is minőségi cseresznyefából készült. Stílusjegyeiben a neobarokk, XVII-XVIII-i századi francia mesterek műveit hordozzák. Csakis nemesi családok kastélyaiban voltak láthatók ezek a bútorok, de szerencsére ma már elérhető minden átlagos háztartásban. Az Otello család bútorai több, mint 50 éves tervek alapján, változatlan minőségben és formában, több változatban is megrendelhetők.

 

Klasszikus étkező

A klasszikus étkező szett részei

Ahogy egy étkezőhöz illik, a központban -az asztal körül- tálalók és vitrinek állnak. A tálalókban és vitrinekben -akár alacsonyabbak akár magasabbak- a leginkább használatban levő étkészletek kapnak helyet. Az összeállításban szereplő bútorok harmonikus megjelenést hordoznak, a tulajdonos minden eszköze kézre esik bennük. Bár a szettet mi állítottuk össze, abban minden bútordarab egyedileg is megrendelhető egyedi árakon. Egyben megrendelve kedvezőbb az ár, ráadásul a szállításra és berendezésre is csak egyszer kell gondolnod!

1db Otello étkező asztal 160cm

4db Otello kárpitozott szék

1db Otello 1835×652 mm-es 40 cm mély vitrines szekrény 1 fiókkal

1db Otello 3 modulos 1045×1070 mm-es 40cm mély komód 3 üvegajtóval

1db Otello fali tükör 100x800x68cm

Személyre szabva is

Az egységes stíluson belül személyre szabható elemek kaptak helyet, így akár a tálalószekrény, akár a székek rendelhetők más méretben vagy más funkcióval. Az asztal lehet ovális vagy szögletes, a szín eltérhet a klasszikus cseresznyétől és kiegészíthető a szett más bútorokkal is!

A választásban a segítségedre lesznek a variálható Lajos Fülöp Otello cseresznye bútorok katalógusa:

Lajos Fülöp cseresznyefa bútorok

Mennyit ér a pazar elegancia?

A képen látható szett tényleges ára most
2 283 120 Ft helyett

csak 2 51 990 Ft

MEGRENDELEM A SZETTET

Tetszett az Otello érkező szett? Akkor ne késlekedj a rendeléssel, mert a gyártási idő 10-12 hét. A szállításról akár mi is gondoskodhatunk díj ellenében, de a rendeléseket csak érkezési sorrendben tudjuk feldolgozni.

Ha kéred mi szívesen felhívunk és tájékoztatunk egyéb részletekről vagy segítünk a bútorok személyre szabásában is.

Más bútorok is érdekelnek? Keress katalógusunkban!