Klasszikfa Blog

Egyedi bútor készítés

Egyedi bútor készítés a Klasszikfánál 2022-ben (videókkal)

Nem szeretsz a tömeggel menni?

Az egyedi bútor készítés egy speciális területe a lakberendezésnek. Az elképzeléstől a teljes megvalósulásig rengeteg ötletelés, apró lépés és munkafolyamat követi egymást, melyeket átlátni csak az arra fogékony elme képes. Az ilyen fogékony emberek a lakberendezők, mi pedig a legnagyobb örömmel kapcsolódunk be a munkájukba egyedi bútorokkal és lakáskiegészítőkkel. Szenvedélyünk a tömör fa, így a természetesség és elegancia érzését tudjuk bevinni a lakásodba.

Tovább olvasom

értékes tömörfa bútor

5 érv az értékes tömörfa bútor mellett

Mik az érveink, mellyel segíthetjük a lakberendezést?

“Az 5 érv az értékes tömörfa bútor mellett” írásunk azért született, hogy segítsük a választást a lakás hangulatos berendezéséhez.  Amikor tömörfáról beszélünk, akkor rögtön 2 dolog jut a legtöbb ember eszébe: egyik a szépsége, a másik az ára. Az elsőt mindenki szereti, hiszen szép környezetben jobb élni, jobb a közérzet, összességében nyugodtabb a létezés. A második dolog talán több kifejtést igényelhet, hiszen az ár egy igen érzékeny téma és nem mindenki van tisztában azzal, hogy mit is jelent az olcsó-drága viszonya a lakberendezésben. Éppen e 2 téma miatt született ez a cikk, melyben próbálunk eligazodni az értékes tömörfa bútorok világában.

Tovább olvasom

Fürdő dézsa 2022

Stílusos fürdő dézsa 2022-ben

Miért a fürdő dézsa 2022-ben?

A fürdő dézsa 2022-ben egyre nagyobb népszerűségnek örvend, mondhatjuk reneszánszát éli. A népi építészetben és lakberendezésben éppúgy szívesen használják, mint a modern ingatlanok berendezésében. A népszerűség oka lehet az egyedi hangulata éppúgy, mint a természetes anyagok felhasználása és a természetközeli életérzés. A mai dézsák leginkább akácból készülnek, de más kemény fa is szóba jöhet a megrendeléstől függően.

Tovább olvasom

Kerti bútorok 2022

Kerti bútorok 2022

Segítség kerti bútorok választásához

A kerti bútorok választásának kérdése akkor merül fel, amikor tavasszal kezdődik a kerti összejövetelek, sütögetések, családi és baráti összejövetelek időszaka. Ekkor merül fel először bennünk, hogy hol is tartsuk a bulit, mire ültessük a vendégeket, hol tudnánk a legjobban érezni magunkat? Az eltérő ízlések és stílusok eltérő környezetet teremtenek, ehhez szemezgetünk kicsit pár bútorstílus között. A választásunkat több indokkal is alátámaszthatjuk, hiszen fontos a bútor tartóssága, a színe, az ára és az anyaga is. Mivel ez utóbbi kiválasztásával kezdi legtöbbünk a nézelődést, így csoportosítjuk itt is a kerti bútorokat.

Tovább olvasom

Fa bútor gyártás

Fa bútor gyártás és műhelytitkok 1. rész

Fa bútor gyártás

A fa bútor gyártás a szívügyünk, ezért mutatjuk meg minden videónkban és láthatod a termékeink mindegyikében ezt az elkötelezettséget. Neked mi a fontos a lakásod berendezése során? Fontos az esztétikum, a minőség, a természetesség érzése? Jó érzés lenne igazi fa bútorokat látni a szobádban, a természet érzésével találkozni minden nap?

Tovább olvasom

-25% őszi lombhullató akció

-25% őszi lombhullató akció (lejárt)

A -25% őszi lombhullató akció 2021-ben egy igazi különlegesség ha szereted a természetes anyagokat, a hagyományos formákat és az egyedi megjelenést. A Klasszikfa idén ősszel egy olyan lehetőséget kínál neked, amivel olcsóbban berendezheted a lakásodat, és még azon sem kell agyalnod, hogy mit hogyan csinálj?

Miért olyan jó ez az ajánlat?

Tovább olvasom

Vadászati világkiállítás 2021

Vadászati Világkiállítás 2021-ben is: tömörfa bútorok

A Vadászati Világkiállítás 2021-ben is megrendezésre kerül, ami éppen elég apropót nyújt a vadászházak berendezésével kapcsolatos témáinknak. Az “Egy a természettel” szlogen híven tükrözi azt a felfogást, mellyel bútorainkra tekintünk. A tömörfa az a szerelem, mely hajt bennünket és segítségével igyekszünk megmutatni utódainknak a hagyományos értékeket.

Tovább olvasom

Étkezőgarnitúra

5 okos ötlet étkezőgarnitúra mellé

Összeszedtünk 5 okos ötletet étkezőgarnitúra mellé, hiszen az a lakás talán leglátogatottabb részének központja. Szinte mindenki itt kezdi a társas életet és itt is fejezzük be azt. Nem mindegy hát, hogy milyen környezetben indul a napunk és mivel fejezzük be azt. A minőségi étkezőbútor alapfeltétele a kellemes környezetnek, de lehet-e kiegészíteni, hogy még hangulatosabbá váljon a párok/családok számára?

Tovább olvasom

Vadászházak

Hangulatos vadászházak, nyaralók

A vadászházak jellege Magyarországon viszonylag egységes, hiszen szorosan követi a népi hagyományokat. A magyar nemzet legősibb életfoglalkozása volt a vadászat, ám már a honfoglaló őseink sem művelték, inkább állattartó-földművelő életmódra tértek át. Azonban bárhogy is alakult a sorsunk, a vadászat megmaradt, melyhez szükség volt olyan épületekre, melyek visszaadták a vadakkal, vadgazdálkodással kapcsolatos életérzést.

Tovább olvasom

0
    0
    Gyűjtő-kosár
    A kosár üresVissza az áruházba