Az antikolt fenyő hálószoba szett egy olyan egyedi stílusú összeállítás, mely otthonod valódi díszévé válhat. Érdekel hogyan lehet tiéd ez a díszes szett?

Antikolt fenyő hálószoba tulipános mintával

A hatalmas gyártósorok nem képesek egyediséget kölcsönözni egy bútornak, hiszen egymás után kerülnek le a “futószalagról” az egyforma termékek. Mi tényleg egyedit gyártunk, ami nagyrészt azoknak az embereknek köszönhető, akik az üzemekben dolgoznak. A kézműves termékek manapság felértékelődtek, ezt pedig annak köszönhetjük, hogy az emberek a minőség felé fordultak. Az asztalos, aki a fát előkészíti, a festő, aki kezeli azt, vagy a kárpitos, aki textillel borítja a bútort mind olyan szakember, akinek nagy becsben tartjuk a munkáját.

Bár a legtöbb bútorunkat több helyre is elkészítettük, mégis az egyedi bútor készítés kategóriába tartoznak, hiszen éves szinten néhány tucat komód vagy ágy készítése elenyésző a nagy gyárak termelékenységéhez viszonyítva. Mivel gépeink és szakembereink alkalmasak sajátos elképzelések megvalósítására, sokszor kérik a megrendelők a választott bútor átalakítását vagy kiegészítését. A felhasznált egyéb anyagokon sem spórolhatunk, az élethosszig használható bútorokat nem lehet olcsó anyagokkal létrehozni.

Antikolt fenyő ágy komóddal

A tulipános hálószoba szett részei

Ahogy egy étkezőhöz illik, a központban -az asztal körül- tálalók és vitrinek állnak. A tálalókban és vitrinekben -akár alacsonyabbak akár magasabbak- a leginkább használatban levő étkészletek kapnak helyet. Az összeállításban szereplő bútorok harmonikus megjelenést hordoznak, a tulajdonos minden eszköze kézre esik bennük. Bár a szettet mi állítottuk össze, abban minden bútordarab egyedileg is megrendelhető egyedi árakon. Egyben megrendelve kedvezőbb az ár, ráadásul a szállításra és berendezésre is csak egyszer kell gondolnod!

1db 160×200 cm franciaágy (matrac nélkül)
1db 110x20x51cm virágos láda
1db 2 fiókos, 2 ajtós komód
2db antikolt éjjeliszekrény

Személyre szabva?

Az egységes stíluson belül személyre szabható elemek kaptak helyet, így akár a tálalószekrény, akár a székek rendelhetők más méretben vagy más funkcióval. A választásban a segítségedre lesznek a variálható fenyőbútorok katalógusa:

Antikolt fenyő bútorok

Mennyit ér az egyedi stílus?

A képen látható szett tényleges ára most
831 600 Ft helyett

csak 753 290 Ft

KATTINTOK ÉS MEGRENDELEM A SZETTET ITT

Tetszett az antikolt hálószoba szett? Akkor ne késlekedj a rendeléssel, mert a gyártási idő 10-12 hét. A szállításról akár mi is gondoskodhatunk díj ellenében, de a rendeléseket csak érkezési sorrendben tudjuk feldolgozni.

Ha kéred mi szívesen felhívunk és tájékoztatunk egyéb részletekről vagy segítünk a bútorok személyre szabásában is.

Más bútorok is érdekelnek? Keress katalógusunkban!