Egyedi bútor készítés a Klasszikfánál 2022-ben (videókkal)

Egyedi bútor készítés

Nem szeretsz a tömeggel menni?

Az egyedi bútor készítés egy speciális területe a lakberendezésnek. Az elképzeléstől a teljes megvalósulásig rengeteg ötletelés, apró lépés és munkafolyamat követi egymást, melyeket átlátni csak az arra fogékony elme képes. Az ilyen fogékony emberek a lakberendezők, mi pedig a legnagyobb örömmel kapcsolódunk be a munkájukba egyedi bútorokkal és lakáskiegészítőkkel. Szenvedélyünk a tömör fa, így a természetesség és elegancia érzését tudjuk bevinni a lakásodba.

Mitől egyedi egy bútor?

Szabó Eszter lakberendezőAz egyediség lehet formai, anyagbeli vagy stílusbeli eltérés a megszokottól, a tucattól, de biztos lehetsz benne, hogy az “egyedi” akár sokkal többet is magába foglalhat. Ha szeretnél egy profi szakember munkáiba betekintést nyerni, akkor ajánljuk Szabó Esztert, aki valóban stílusos lakást varázsol az átlagosból. Az ő látásmódja semmihez sem fogható, és ha csak a tanácsát is kéred, máris sokkal személyesebbé teheted az élettered.

Egyedi anyagok, egyedi megvalósítás

Ha az anyagot nézzük, akkor a mai legnépszerűbb faforgácslapoktól és műanyag eszközöktől leginkább a tömör fa különbözik. A faanyagok igen sokfélék lehetnek, és szinte mindegyikből egyedi bútor készíthető. Nálunk legnépszerűbb a fenyő (luc, jegenye, erdei, fekete, vörös, duglasz, sima) és a cseresznye, de készíthetünk bútorokat tölgy, akác, dió vagy bükkfából is. Beszerezhető még rengeteg más fafajta is, melyekhez hamarosan készítünk bővebb leírást is.

Az egyedi bútor készítés a formaterven is áll-vagy bukik, és ha helyszínre épített vagy saját tervezésű bútorra vágysz, mi azt el tudjuk készíteni. Munkáink között nemcsak magánházak, de szállások, irodák, kereskedelmi ingatlanok vagy alapítványok, egyházak, kulturális létesítmények is szerepelnek. Mind-mind kért már egyedi bútor készítést, melyet mindig nagy örömmel vállalunk. Leginkább asztalt, széket vagy beépített szekrényt kérnek, de sok esetben az egész ingatlan berendezését egyedi jellemzők alapján kérik.

A bútorok festése határtalan lehetőséget jelent. A klasszikus Lajos Fülöp cseresznyefa bútorokat is lehet a megszokott cseresznyén kívül a fehér-től a fekete színig sok másban készíteni, a népi bútorokat pedig szeretik a barna árnyalatain kívül zöldre vagy világos árnyalatúra is festetni. Más színre vágysz és nem találod a portfóliónkban? Mi szeretünk kísérletezni, gyere el hozzánk és próbáljuk meg együtt kitalálni a neked való színösszeállítást!

 

Egyedi bútor készítése szakmailag

A hatalmas gyártósorok nem képesek egyediséget kölcsönözni egy bútornak, hiszen egymás után kerülnek le a “futószalagról” az egyforma termékek. Mi tényleg egyedit gyártunk, ami nagyrészt azoknak az embereknek köszönhető, akik az üzemekben dolgoznak. A kézműves termékek manapság felértékelődtek, ezt pedig annak köszönhetjük, hogy az emberek a minőség felé fordultak. Az asztalos, aki a fát előkészíti, a festő, aki kezeli azt, vagy a kárpitos, aki textillel borítja a bútort mind olyan szakember, akinek nagy becsben tartjuk a munkáját.

Bár a legtöbb bútorunkat több helyre is elkészítettük, mégis az egyedi bútor készítés kategóriába tartoznak, hiszen éves szinten 1-1 komód vagy ágy készítése elenyésző a nagy gyárak termelékenységéhez viszonyítva. Mivel gépeink és szakembereink alkalmasak sajátos elképzelések megvalósítására, sokszor kérik a megrendelők a választott bútor átalakítását vagy kiegészítését. A felhasznált egyéb anyagokon sem spórolhatunk, az élethosszig használható bútorokat nem lehet olcsó anyagokkal létrehozni. 😉

Ma már nemcsak egy üzemben, hanem a bútor egyes részeit bérmunkában is készíttetjük, hiszen a legjobb szakemberekkel szeretnénk megvalósítani ügyfeleink álmát. Ez biztosítja a legmagasabb minőséget és azt az elégedettséget, melyet ügyfeleink évtizedek óta éreznek lakásuk, irodájuk berendezésével kapcsolatban.

 

 

0
    0
    Gyűjtő-kosár
    A kosár üresVissza az áruházba