Vadászati Világkiállítás 2021-ben is: tömörfa bútorok

A Vadászati Világkiállítás 2021-ben is megrendezésre kerül, ami éppen elég apropót nyújt a vadászházak berendezésével kapcsolatos témáinknak. Az “Egy a természettel” szlogen híven tükrözi azt a felfogást, mellyel bútorainkra tekintünk. A tömörfa az a szerelem, mely hajt bennünket és segítségével igyekszünk megmutatni utódainknak a hagyományos értékeket.

A fát sokféleképpen kitárgyalhatjuk, de most nézzük a megmunkálás utáni állapot, a kész bútor megjelenése szerint! A leglátványosabb jellegzetesség a fa erezete, amit a fa fajtája határoz meg. Más képet mutat nemcsak erezetben, de színben is egy fenyő, mint egy bükk vagy éger, de például a tölgy lehet kocsányos vagy cser is, melyek szintén különbözőek. Akik fával foglalkoznak tudják, hogy a belső szerkezete lehet gyűrűs, esetleg szórt likacsú is.

Amennyiben meglévő tömörfa bútorhoz szeretnének kérni ugyanolyan erezetű darabot, kedvesen elmagyarázzuk, hogy ez szinte lehetetlen. Két egyforma fajú fa erezete és színes sem lehet tökéletesen egyforma, hiszen ők is “korosodnak”. Bármely nagy is az igyekezetünk, csak ugyanannak a fának az anyagából lehet készíteni pontosan pontosan ugyanolyan megjelenésű bútorokat.

Természetesen nem kell elkeseredni, hiszen a fa sokféleképpen kezelhető, akár a lakkozás, akár az antikolás nagyon jó megoldás egy hangulatos vendégház, nyaraló berendezésénél. Mi ebben profik vagyunk, hiszen évtizednyi tapasztalattal rendelkezve a bútorgyártásban a meglévő stílushoz leginkább passzoló darabot fogjuk elkészíttetni.

Egyedi fegyverszekrény kínálatunk!

Fegyverzsekrény Fegyverszekrény Fegyverszekrény

A Vadászati Világkiállításhoz köthető berendezési ötleteink

     

Kattintson a legjobban tetsző bútorunkra!

loader-image
Antikolt cipős szekrény
90 360 Ft117 630 Ft
459 540 Ft625 050 Ft
15 210 Ft19 620 Ft
216 720 Ft304 920 Ft